fbpx

Sarah Bosch

Sarah Bosch

Sarah Bosch, Saxion University of Applied Sciences

RO:

Sarah Bosch este coordonator al echipei de Coordonare a Unității Video și este lector în Afaceri Creative (ACT) la Saxion University, Olanda. În rolul său, ea conduce și coordonează echipa Unității Video, împărtășind în același timp expertiza sa cu studenții din domeniul Creative Business. Cu un accent pe industriile creative, Bosch aduce o bogată experiență și cunoștințe în poziția sa, îndrumând studenții în diferite aspecte ale producției video, antreprenoriatului creativ și dezvoltării afacerilor în cadrul domeniului dinamic al afacerilor creative. Dedicarea sa pentru promovarea abilităților practice și a înțelegerii teoretice face din ea un bun neprețuit pentru comunitatea academică a Universității Saxion.

EN:

Sarah Bosch serves as the Team Lead Coordinator for the Video Unit and holds the position of Lecturer in Creative Business (ACT) at Saxion University. In her role, she leads and coordinates the video unit while also sharing her expertise with students in the field of Creative Business. With a focus on creative industries, Bosch brings a wealth of experience and knowledge to her position, guiding and mentoring students in various aspects of video production, creative entrepreneurship, and business development within the dynamic realm of creative business. Her dedication to fostering practical skills and theoretical understanding makes her an invaluable asset to Saxion University’s academic community.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP