fbpx

Rune Andersen

Rune Andersen

Prof. Rune Andersen: University of Agder, Head of Program for Academic Esports at the department of ICT

RO:

Rune Andersen este directorul Programului de Academic e-Sports al departamentului de TIC al Universității din Agder, Norvegia. Cercetările sale se axează pe e-Sports în mediul academic, jocuri și jocuri didactice, precum și pe multimedia și e-learning. Lucrează cu învățarea bazată pe jocuri din 2001, are un masterat în TIC și educație (2008) și o pregătire educațională în tehnologia bunăstării (2018).

EN:

Rune Andersen is the Head of Program for Academic Esports at the department of ICT at the University of Agder, Norway. His research is in Academic Esports, Games and Game-Didactics and Multimedia and E-learning. He has worked with game-based learning since 2001, has a Master ICT and Education (2008) and an educational background in Welfare Technology (2018).

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP