fbpx

Prof. Ulf-Daniel Ehlers

Prof. Ulf-Daniel Ehlers

Ulf-Daniel Ehlers este un expert în inovarea educației și a fost numit profesor pentru Management educațional și învățare continuă la Universitatea de Stat din Baden-Württemberg din Karlsruhe în 2011. În perioada 2011-2017 a ocupat funcția de vicepreședinte la aceeași universitate și a fost responsabil pentru calitate și afaceri academice. El a ocupat funcțiile de profesor asociat la Universitatea Duisburg-Essen (Germania), profesor în învățare îmbunătățită de tehnologie a Universității Augsburg (Germania) și profesor asociat al Școlii universitare pentru management și tehnologie din cadrul Colegiului Universitar al Universității Maryland (SUA). În prezent este membru EC al EDEN și vicepreședinte al EURASHE.

Ulf-Daniel Ehlers is a learning innovation expert and has been appointed Professor for Educational Management and Lifelong Learning at the Baden-Wurttemberg Cooperative State University in Karlsruhe in 2011. From 2011-2017 he held the position of Vice-president at the same university and has been responsible for Quality and Academic Affairs. He held positions as Associate Professor of University Duisburg-Essen (Germany), Professor for Technology Enhanced Learning of University Augsburg (Germany) and Associate Professor of the Graduate School for Management and Technology of the University of Maryland University College (USA). He is currently a member of the EC of EDEN and Vicepresident of EURASHE.

Evenimente

ID Numele evenimentului Durată Data de început
Workshop Internațional Educația deschisă în timpul pandemiei 4 Ore 03/03/2021
Workshop Competențele digitale și Educația deschisă 5 Ore 03/06/2020

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP