fbpx

Mirela Stoeac Vlăduți

Mirela Stoeac Vlăduți

Mirela Stoeac Vlăduți, MV Sci-Art, România 

RO:

Mirela Stoeac Vlăduți, directoarea centrului de artă și știință MV sci-art, de la UPT, s-a numărat printre laureații Premiilor Radio România Cultural în cadrul celei de-a XXII-a ediții a galei ce a avut loc în data de 3 aprilie 2023, la Teatrul Odeon. Centrul administrat și coordonat de Mirela Stoeac-Vlăduți este o premieră pentru România și a devenit, în scurt timp, un reper pentru scena artistică din estul Europei, găzduind în cele doar câteva luni de existență 14 expoziții de artă, zeci de tururi ghidate, workshop-uri și prezentări și derulând în prezent trei proiecte majore care vor reuni știința și arta în Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii.

EN:

Mirela Stoeac Vlăduți, director of the MV Sci-Art and Science Centre at UPT, was among the winners of the Radio Romania Cultural Awards at the 22nd edition of the gala that took place on 3 April 2023 at the Odeon Theatre. The center managed and coordinated by Mirela Stoeac-Vlăduți is a first for Romania and has quickly become a landmark for the art scene in Eastern Europe, hosting in its few months of existence 14 art exhibitions, dozens of guided tours, workshops, and presentations, and currently running three major projects that will bring together science and art in Timisoara 2023 European Capital of Culture.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP