fbpx

Mary Cooch

Mary Cooch

Ro: Mary Cooch – Manager educațional, Moodle

Profesor de limbi străine din 1985, Mary a început să predea cu Moodle în 2006 și sa alăturat Moodle HQ în 2013. Mary deține un master în Educație mixtă și online și, în calitate de manager de educație, a dezvoltat cursuri pe site-ul Learn Moodle, precum și Programul de certificare Moodle Educator. Ea creează și dă voce pentru tutoriale Moodle și videoclipuri de promovare.

En: Mary Cooch – Education Manager, Moodle

A languages teacher since 1985, Mary first began teaching with Moodle in 2006 and joined Moodle HQ  in 2013. Mary holds a Masters in Blended and Online Education, and as Education Manager has developed courses on the Learn Moodle site as well as the Moodle Educator Certification program. She creates and voices Moodle tutorials and Release videos.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP