fbpx

Dimitra Vinatsella

Dimitra Vinatsella

Dimitra Vinatsella, Ph.D. Candidate at the Department of Digital Systems, University of Piraeus, Greece

RO:

Dimitra Vinatsella este licențiată în “Informatică și telecomunicații” (2003) și deține un master în “Sisteme și rețele de comunicații” (2007) la Departamentul de Informatică și Telecomunicații al Universității Naționale și Kapodistriene din Atena, Grecia. În 2007, s-a alăturat Ministerului elen al Educației, Cercetării și Cultelor, în calitate de profesor de informatică, iar din 2012 lucrează într-o echipă multifuncțională în cadrul Centrului de informatică și noi tehnologii al Direcției de învățământ secundar din Pireu. Este educatoare certificată pentru educația non-formală a adulților și are o experiență îndelungată în domeniul e-Learning, utilizând tehnologii inovatoare și sisteme de gestionare a învățării. A participat cu succes la mai multe programe europene de cercetare, inclusiv la proiectul Learn2Analyze project (Programul Erasmus+ Knowledge Alliance). Este coautoare a următoarelor lucrări: Educational Data Literacy – o monografie privind educația în domeniul datelor educaționale (EDL) și Educational Data Analytics for Teachers and School Leaders – un manual cu acces liber pentru dezvoltarea competențelor de educație în domeniul datelor educaționale, ambele publicate de Springer în 2022. În prezent, este doctorandă la Departamentul de Sisteme Digitale, Universitatea din Piraeus, Grecia.

EN:

Dimitra Vinatsella holds a B.Sc. in “Informatics & Telecommunications” (2003) and a M.Sc. in ”Communication Systems and Networks” (2007) from the Department of Informatics and Telecommunications of the National and Kapodistrian University of Athens, Greece. In 2007, she joined the Greek Ministry of Education, Research and Religious Affairs, as Computer Science Teacher and since 2012 she has been working in a cross-functional team in the Center of Informatics and New Technologies of the Directorate of Secondary Education of Piraeus. She is a certified educator for non-formal adult education and she has a long experience in e-Learning utilizing innovative technologies and learning management systems. She has participated successfully in several research European programmes, including the Learn2Analyze project (Erasmus+ Knowledge Alliance Program).  She has co-authored:  Educational Data Literacy – a monograph on educational data literacy (EDL) and Educational Data Analytics for Teachers and School Leaders – an Open Access textbook for building educational data literacy competences, both published by Springer in 2022. Currently, she is a Ph.D. Candidate at the Department of Digital Systems, University of Piraeus, Greece.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP