fbpx

Emilian Porumb

Emilian Porumb

Emilian Porumb, Universitatea Politehnica Timișoara

RO:

Emilian Porumb a absolvit Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și în prezent face parte din echipa Departamentului de ID/IFR și educație digitală. Deși are o pregătire în domeniul comunicării și al interacțiunilor umane, Emilian a dezvoltat o pasiune pentru digital și modelare 3D, lucrând la scanarea, modelarea și integrarea obiectelor digitale în aplicații de realitate virtuală și augmentată pentru patrimoniul cultural digital al Timișoarei în cadrul proiectului Spotlight Heritage Timișoara.

EN:

Emilian Porumb graduated from the Faculty of Communication Sciences at the Polytechnic University of Timisoara and is currently part of the Department of Distance Education and Digital Education. Although his background is in communication and human interaction, Emilian has developed a passion for digital and 3D modelling, working on scanning, modelling and integrating digital objects in virtual and augmented reality applications. 

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP