fbpx

Anna Krassa

Anna Krassa

Ro: Anna Krassa – Consilier educațional, Moodle

Anna a absolvit  Facultatea de Biblioteconomie și Știința Informației, dar lucrează cu Moodle din 2005. Ea a colaborat mai întâi cu Echipa de anchetă a Rețelei școlare grecești a Universității din Macedonia, unde a fost inițiată în Software open source și eLearning asincron.

În 2006, ea a început să lucreze cu HRD New Zealand Moodle Partner și GAC Corporate Academy (Dubai) în calitate de consultant elearning.

În 2019 și-a luat masterul în educație pentru ”Educație la Distanță” de la Universitatea Athabasca, iar un an mai târziu s-a alăturat Moodle HQ, acționând ca coordonator MEC și implicându-se în proiectele Moodle Academy și MoodleNet.

En: Anna Krassa – Education Adviser, Moodle

Anna graduated from the Department of Librarianship and Information Science but she has been working with Moodle since 2005. She first collaborated with the Inquiry Team of the Greek School Network of the University of Macedonia, where she was initiated to Open Source Software and Asynchronous eLearning.

In 2006, she started working with HRD New Zealand Moodle Partner and GAC Corporate Academy (Dubai) as elearning consultant. In 2019 she took her Master’s of Education in Distance Education from Athabasca University, and a year later she joined Moodle HQ, acting as MEC Coordinator and getting involved in Moodle Academy and MoodleNet projects.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP