fbpx

Andreea Maria Paul

Andreea Maria Paul

Ro: Andreea Maria Paul

Andreea Maria Paul, fondatoare și președintele organizației neguvernamentale INACO – Inițiativa pentru Competitivitate. În anul 2012 a fost aleasă deputat de Țara Oașului în Parlamentul României și a avut cel mai activ mandat ca deputată până în anul 2016. Andreea este doctor în economie, conferențiar universitar la Facultatea de Relații Economice Internaționale a Academiei de Studii Economice din București. Timp de opt ani, aceasta a fost cercetător la Institutul de Economie Națională al Academiei Române, trei ani consilier la Administrația Prezidențială, trei ani la Parlamentul European, apoi trei ani consilier pe probleme economice a doi premieri în Guvernul României și patru ani deputat în Parlamentul României.

En: Andreea Maria Paul

Andreea Maria Paul, founder, and president of the non-governmental organization INACO – Competitiveness Initiative. In 2012, she was elected deputy of Ţara Oașului in the Romanian Parliament and she had the most active mandate as deputy until 2016. Andreea is a doctor in economics, associate professor at the Faculty of International Economic Relations of the Academy of Economic Studies in Bucharest. For eight years, she was a researcher at the Institute of National Economy of the Romanian Academy, three years as an advisor to the Presidential Administration, three years to the European Parliament, then three years as an economic advisor to two prime ministers in the Romanian Government and four years as a Member of the Romanian Parliament.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP