fbpx

Alison Morrisroe

Alison Morrisroe

După absolvirea Trinity College Dublin cu o diplomă în franceză și spaniolă, Alison Morrisroe a lucrat ca profesor de limba engleză la University of Lille, Catholic University of Lille și Dublin City University. De asemenea, Alison deține un masterat în relații internaționale de la Dublin City University și și-a efectuat stagiul de finalizare a studiilor la Comitetul European al Sindicatelor pentru Educație din Bruxelles, unde s-a concentrat pe drepturile omului, condițiile de muncă și politica de educație.

Înainte de a se alătura EUA, Alison a finalizat un stagiu de cinci luni la Parlamentul European în cursul căruia a lucrat la elaborarea politicilor de resurse umane în vederea stabilirii unui loc de muncă inclusiv, egal și divers.

Ca responsabil de proiecte și politici la EUA din martie 2020, portofoliul Alison constă în subiecte precum integrarea refugiaților în învățământul superior și digitalizarea instituțiilor de învățământ superior.

Evenimente

ID Numele evenimentului Durată Data de început
Workshop Internațional Educația deschisă în timpul pandemiei 4 Ore 03/03/2021

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP