fbpx

Lluís Alfons Ariño Martín

Lluís Alfons Ariño Martín

Lluís Alfons Ariño Martín este un inginer informatic cu peste 25 de ani de experiență în IT, specializat în sectorul învățământului superior. Legat de Universitatea Rovira i Virgili, în activitatea sa promovează o viziune holistică a afacerii, stabilind obiectivul de a adăuga valoare afacerii, aliniind IT-ul la strategia globală a universității. Având diferite recunoașteri de-a lungul carierei sale profesionale, îi place să evidențieze „premiul pentru cariera IT” acordat de Comitetul Sectorial TIC al Conferinței Rectorilor Universităților Spaniole (CRUE-TIC), pentru recunoașterea care reprezintă faptul că provine din colegi din toate universitățile spaniole. Legat de Blockchain, Lluís colaborează cu grupul de lucru BlockChain al Asociației Naționale a Rectorilor Universităților Spaniole (CRUE), legat de Comitetul TIC (CRUE-TIC), la implementarea rețelei BLUE (Blockchain Spanish Universities) și este de asemenea, membru al delegației spaniole la European Blockchain Partnership (EBP) în cazul Diploma Use Case, în numele CRUE, al cărei coordonator este și el.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP