Sute de studenți online la Deschiderea anului universitar 2024/2025 – ID și IFR

Sute de studenți online la Deschiderea anului universitar 2024/2025 – ID și IFR

Primul weekend cu emoții pentru studenții de la învățământ la distanță și frecvență redusă din Universitatea Politehnica Timișoara. Aceștia au participat, sâmbătă, 5 octombrie 2024 la Deschiderea anului universitar 2024-2025 ID/IFR.

Evenimentul a fost organizat de Departamentul de ID/IFR și Educație Digitală UPT și a avut loc online. Sute de studenți la formele de învățământ la distanță și cu frecvență redusă au participat prin Zoom, evenimentul fiind transmis LIVE prin Facebook.

Deschiderea Ceremoniei a fost marcată de intonarea Imnului Universității Politehnica Timișoara, cuvântul de bun venit fiind rostit de gazda evenimentului, dr. ing. Diana Andone – directorul CeL. Tot în deschidere, Prof.univ.dr. ing. Alina Dumitrel, Prorector al UPT  a întâmpinat noii studenți cu un mesaj de bun venit, adresat în numele conducerii universității.

Informatică ID - Facultatea de Automatică și Calculatoare

Prof. dr. ing. Lăcrămioara Stoicu-Tivadar – responsabil academic pentru specializarea Informatică ID și cadru didactic pentru studenții de la ID a adresat cuvântul de bun-venit studenților de la Informatică la distanță.

TST ID - Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale

Decanul facultății de Electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale – prof. dr. ing. Cătălin Căleanu împreună cu Conf. dr. ing. Mocofan Muguraș, responsabilul academic pentru specializarea Tehnologii și sisteme de telecomunicații ID le-au urat bun venit noilor studenți de la TST ID.

CRP ID - Facultatea de Științe ale Comunicării

Studenții de la specializarea Comunicare și Relații Publice – învățământ la distanță au fost întâmpinați de prof. univ. dr. Daniel Dejica – decanul facultății de Științe ale Comunicării și conf. dr. Mugurel Dragomir – responsabil academic pentru specializarea CRP – ID.

TCM IFR - Facultatea de Mecanică

În numele facultății de Mecanică s-au adresat studenților decanul facultății –  conf. dr. ing. Dragoș Uțu – împreună că responsabilul academic pentru specializarea Tehnologia Construcțiilor de Mașini – învățământ cu frecvență redusă – ș.l. dr. ing. Adrian Dume.

În încheierea evenimentului a fost intonat tradiționalul Gaudeamus igitur. La finalul Ceremoniei de Deschidere a anului universitar ID/IFR 2024-2025, studenții au participat la o sesiune de training de utilizare a Campusului Virtual UPT, susținută de ș.l. dr. ing Andrei Ternauciuc.

Vizionează înregistrarea evenimentului aici: