fbpx

Rață Petrișoara

Rață Petrișoara

Rață Petrișoara este studentă masterand în anul I la masterul Tehnologii Multimedia din cadrul Universității Politehnica Timișoara. A fost implicată în rezolvarea problemelor studențești în toată perioada facultății, fiind membru activ în Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații și totodată membru în Biroul de Conducere al ligii timp de doi ani. În prezent lucrează în domeniul Automotive, ca și Embedded Software System Designer și este pasionată de Tehnologiile Multimedia și de dezvoltarea web, iar unele dintre principalele interese sunt dezvoltarea de site-uri web, integrarea uneltelor web în viața de zi cu zi pentru a optimiza realizarea task-urilor și realizarea de Open Education Resources pentru a favoriza învățarea.

Rață Petrișoara is a master’s student in the first year at the Master of Multimedia Technologies at the Polytechnic University of Timisoara. She was involved in solving student problems throughout the faculty, being an active member of the Students League of the Faculty of Electronics and Telecommunications and also a member of the Leadership Office of the league for two years. She is currently working in the field of Automotive, as Embedded Software System Designer and she is passionate about Multimedia Technologies and web development, and some of her main interests are the development of websites, the integration of web tools in everyday life to optimize assignments and Open Education Resources to promote learning.

Evenimente

ID Numele evenimentului Durată Data de început
Workshop Competențele digitale și Educația deschisă 5 Ore 03/06/2020

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP