fbpx

Prof.univ.dr.ing. Mariana Mocanu

Prof.univ.dr.ing. Mariana Mocanu

Mariana Mocanu este profesor in departamentul de Calculatoare din UPB, al cărui director a fost in perioada 2016-2020. A făcut parte din echipa care a dezvoltat şi implementat Cadrul Naţional al Calificărilor din Ȋnvăţământul Superior din Romania. A participat la 6 proiecte TEMPUS / ERASMUS + având ca tematică asigurarea calităţii şi dezvoltarea competenţelor în învăţământul superior. Coordonează programul de masterat “eGuvernare” şi laboratorul de cercetare “Produse şi servicii interoperabile pentru suportul deciziilor, pe bază de date geospaţiale”. A fost directorul proiectului H2020-TWINN-2015 –“Excellence in Smart Data and Services for Supporting Water Management”.

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP