fbpx

Prof.dr. Mark Brown

Prof.dr. Mark Brown

Profesorul Mark Brown este primul președinte irlandez în procesul de învățare digitală și director al Institutului național pentru învățare digitală (NIDL), cu sediul la Dublin City University. Anterior, Mark a fost director al Centrului național de predare și de învățare de la Universitatea Massey din Noua Zeelandă. De-a lungul ultimului deceniu, Mark a jucat un rol-cheie din rolurile de conducere în implementarea mai multor inițiative de învățare și predare digitale majore la nivel universitar iar în prezent este președinte al Innovation in Teaching and Learning Steering Committee for the European Consortium of Innovative Universities(ECIU), precum și membru in comitetul executiv al European Distance and e-Learning Network (EDEN). Mai multe detalii: http://www4.dcu.ie/nidl/people/director.shtml

 

Evenimente

ID Numele evenimentului Durată Data de început
Workshop Educația deschisă – de la teorie la practică: experiențe în OER și MOOC 5 Ore 07/02/2023

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP