fbpx

Prof.dr. fiz. Irina Radinschi

Prof.dr. fiz. Irina Radinschi

Speaker

Contact: radinschi@yahoo.com, irina.radinschi@tuiasi.ro

D-na Irina Radinschi este profesor universitar în cadrul Departamentului de Fizică a Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași unde predă cursuri de Fizică Generală și Fizică Tehnică. Domeniile sale de cercetare includ Relativitatea Generală, modelare, materiale performante pentru constructii și mediu. Doamna profesor are experiență și în lucrul cu programele de calcul Maple, Mathematica, Fortran și este o utilizatoare obișnuită a pachetului Microsoft Office, Scientific WorkPlace, Adobe Flash, Java Script și HTML5. A utilizat programele Adobe Flash, Java Script și HTML5 pentru a dezvolta simulări ale lucrărilor  din laboratorul de fizică și este creatoarea unui Laborator de Fizică Virtual pentru studenții Facultătii de Construcții și Instalații. De asemenea, este autor/coautor la 10 cărți și capitole în cărți în țară și străinătate, autor a mai mult de 125 de articole științifice (h index 14, ResearcherID: A-6012-2016) și Lead Guest Editor la patru reviste cotate ISI publicate la edituri cu prestigiu international. A fost managerul a patru proiecte de cercetare, beneficiar al unui grant internaţional de mobilităţi în cadrul programului Women in Physics Travel Grant 2009 acordat de către IUPAP și membru în echipele a 18 proiecte naţionale de cercetare

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP