fbpx

Prof. Dr. Ebba Ossiannilsson

Prof. Dr. Ebba Ossiannilsson

Profesor Dr. Ebba Ossiannilsson este un cercetător independent, expert, consultant, evaluator de calitate și influencer în domeniile educației online deschise flexibile și la distanță. Ea este membră a EDEN EC,EDEN NAP,Consiliul membrilor EDEN și președinte al EDEN SIG pentru învățare bazată pe tehnologie și îmbunătățirea calității. Ossiannilsson este în ICDE EC și un ambasador pentru promovarea globală a OER și de asemenea, este președintele comitetului de advocacy al ICDE. Ossiannilsson este membră a rețelei ICDE de calitate globală și a Consiliului consultativ pentru planul strategic 2020-2022 ICDE. Ossiannilsson este un expert în calitate pentru ICDE și EADTU. Ea este vicepreședinte a Asociației suedeze pentru învățare la distanță (SADE) și membră a Coaliției pentru locuri de muncă și abilități din Suedia, lucrând de asemenea și cu Institutul Standard Suedia.

Professor Dr. Ebba Ossiannilsson is an independent researcher, expert, consultant, quality assessor and influencer in the fields of open online flexible and distance learning. She is a member of the EDEN EC, EDEN NAP, EDEN Council of Fellows, and Chair of the EDEN SIG for Technology-Based Learning and Quality Enhancement. Ossiannilsson is in the ICDE EC, and an ambassador for the worldwide advocacy of OERs, she is the Chair of the ICDE Advocacy Committee. She is a member of the ICDE Global Quality Network and of the Advisory Board for the Strategic Plan 2020-2022 ICDE. Ossiannilsson is a quality expert for ICDE, and the EADTU. Ossiannilsson is Vice-President of the Swedish Association for Distance Learning (SADE), and a member of the Job and Skills Coalition Sweden, as well as working with the Standard Institute Sweden.

 

 

Evenimente

ID Numele evenimentului Durată Data de început
Workshop Competențele digitale și Educația deschisă 5 Ore 03/06/2020

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP