fbpx

Petrișor Țucă

Petrișor Țucă

Tânăr inginer, absolvent al programului de studiu Mecatronică și Robotică, din cadrul Facultății de Mecanică a Universității Politehnica Timișoara, Petrișor Țucă a urmat un masterat în domeniul Sistemelor Robotice cu Inteligență Artificială, în cadrul aceleiași facultăți, iar acum urmează masteratul de Managmentul Organizațiilor Educaționale.

Petrişor şi-a început activitatea de reprezentare în Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara (LSFMT), unde a evoluat treptat. Pentru două mandate a fost coordonatorul a două dintre departamentele ligii, iar în al treilea mandat a devenit președintele acesteia. În ultimii ani a făcut parte din diverse structuri decizionale din cadrul Universității Politehnica Timișoara, precum Consiliul Facultății de Mecanică, Senatul Universității și Biroul Senatului, dar și din numeroase comisii și grupuri de lucru din mediul universitar.

Este expert evaluator al Agenției Române de Asigurarea Calității, participând la mai multe misiuni de evaluare a programelor de studii și la evaluări instituționale, iar din octombrie 2018 reprezintă studenții în Consiliul ARACIS. În mandatul 2017-2018, acesta a ocupat funcția de vicepreședinte relații interne ANOSR, urmând ca în august 2018 să devină președintele federației, fiind reales pentru al doilea mandat în cadrul ultimei ediții a Forumului Organizațiilor Studențești din România, ce a avut loc în luna august 2019.

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP