fbpx

Patricia Todor

Patricia Todor

Patricia Todor este masterand în primul an la Tehnologii Multimedia din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Pe toată perioada facultății a activat în Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații, fiind de asemenea și membru în Biroul de Conducere. În prezent lucrează în domeniul Telecom, iar printre pasiunile ei se numără tehnologiile web și multimedia și facilitarea procesului educativ cu ajutorul acestora.

Patricia Todor is currently pursuing her Master’s degree in Multimedia Technologies at Politehnica University of Timisoara. Throughout the faculty she activated in The Students’ League of the Faculty of Electronics and Telecommunications, also being a member in the organization’s board. She is currently working in the Telecom domain, and her passions include multimedia and web technologies and facilitation of the educational process with them.

Evenimente

ID Numele evenimentului Durată Data de început
Workshop Competențele digitale și Educația deschisă 5 Ore 03/06/2020

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP