fbpx

Michael Gaebel

Michael Gaebel

Michael Gaebel s-a alăturat EUA (European University Association) în 2006, unde a fost mai întâi responsabil cu Dialogul Global și internaționalizare, pentru a deveni în 2009 șef și apoi mai târziu director al Unității de politici pentru învățământul superior. Această unitate se concentrează pe aspecte legate de învățarea și predarea învățământului superior, inclusiv procesul de la Bologna, învățarea continuă, e-learning și MOOC, internaționalizarea și dialogul global. A lucrat mai bine de un deceniu în cooperarea și dezvoltarea învățământului superior în Orientul Mijlociu, fosta Uniune Sovietică și Asia. Din 2002 până în 2006, a fost codirector european al programului ASEAN-EU University Network Program (AUNP) din Bangkok.

Evenimente

ID Numele evenimentului Durată Data de început
Workshop Internațional Educația deschisă în timpul pandemiei 4 Ore 03/03/2021

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP