Maria Rosaria Re

Maria Rosaria Re

Speaker

Maria Rosaria Re este doctorand în domeniul culturii, educației și comunicării de la Universitatea din Roma, în colaborare cu Universitatea Foggia. A fost cercetător temporar în anul universitar 2015/2016, Departamentul pentru Educație – Università Roma TRE, desfășurand activități de cercetare în domeniul predării și învățării interactive online legate în mod special la MOOC (Masive Online Open Courses) ocuparea forței de muncă în învățământul muzeal. A colaborat cu Laboratorul de Cercetări Experimentale și Centrul pentru Studii Muzeale (Universitatea din Roma Tre) din 2013 și a participat la proiecte naționale de cercetare și proiecte europene. Cercetarea ei este orientata spre predarea inovatoare practicată în învățământul primar și secundar, dezvoltarea abilităților transversale în contextul învățării formale și informale, educația muzeală, promovarea abilităților de gândire critică.

Events

ID Event Name Duration Start Date
Workshop Digital Skills 2018 3 Hours 23/09/2019

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP
ro_RO
en_US ro_RO