fbpx

Jesus G. Boticario

Jesus G. Boticario

Jesus G. Boticario a deținut mai multe funcții la UNED în legătură cu utilizarea IT în educație. În prezent este profesor la Școala de Informatică. Este șeful grupului de cercetare aDeNu, coordonator științific în proiecte europene și naționale, președintele conferințelor CORE și organizator al seriei de ateliere privind modelarea și accesibilitatea utilizatorilor. De asemenea, este consilier expert la Centrul UNED pentru Sprijinirea Studenților cu Dizabilități și la Catedra de Responsabilitate Socială Corporativă, UNED și președinte științific al Red ALTER-NATIVA. El este autorul a peste 200 de articole de cercetare și a participat la 26 de proiecte finanțate pentru cercetare și dezvoltare.

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP