fbpx

Ing. mat. Marius Șutu

Ing. mat. Marius Șutu

Speaker

Marius Șutu activează în zona IT a Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași din anul 2011, iar din 2018 conduce Direcția Informatizare și Comunicații Digitale, structură ce asigură dezvoltarea și întreținerea infrastructurii și serviciilor IT&C ale Universității. În ultimii ani, a coordonat echipele IT ce au contribuit la depunerea și implementarea proiectelor instituționale, cu finanțare națională sau internațională, din sfera modernizării infrastructurii IT&C a Universității. Este un entuziast al utilizării tehnologiilor Open Source, membru în fundațiile OpenStack și DMTF din 2018, iar în prezent coordonează eforturile de implementare și optimizare a acesului la platformele online utilizate în procesul didactic și de cercetare.

Events

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP