fbpx

Georgi Dimitrov

Georgi Dimitrov

Georgi Dimitrov

Georgi Dimitrov s-a alăturat Comisiei Europene în 2008. Între 2009 și 2013 a fost implicat în diverse roluri în înființarea Institutului European de Inovare și Tehnologie (EIT). În 2014 – 2015, Georgi a gestionat lansarea HEInnovate, o inițiativă a Comisiei Europene și OCDE care sprijină universitățile antreprenoriale și inovatoare. A dobândit apoi experiență în calitate de consilier politic în managementul superior. În ianuarie 2017, Georgi și-a asumat rolul de șef adjunct al unității „Inovare și EIT” în DG EAC, unde este responsabil pentru IET, educație digitală, inovație și educație, inclusiv cooperarea între universități și afaceri. Înainte de a se alătura Comisiei, Georgi a lucrat pentru o companie multinațională de telecomunicații de top din Germania. Înainte de aceasta, a lucrat într-o companie de tip start-up pe software timp de patru ani în Germania. Georgi a studiat la Universitatea din Bonn (M.A.), la Universitatea din Erlangen-Nürnberg (doctorat) și la Open University UK (printr-un MBA în Managementul Tehnologiei).

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP