Dr. Ilona Buchem

Dr. Ilona Buchem

Speaker

Impact of Open Education on Virtual Mobility in Higher Education

Prof. Ilona Buchem este profesor de media și comunicare la Universitatea Beuth din Berlin, Facultatea I Economie și Științe Sociale. Deține o diplomă de doctorat în domeniul Educației în Afaceri de la Universitatea Humboldt din Berlin, Certificat în Administrarea Afacerilor de la Universitatea St. Gallen din Elveția și Master în Lingvistică Aplicată și Comunicare de la Universitatea din Varșovia (Polonia). Ilona Buchem a condus o serie de proiecte de cercetare și dezvoltare, inclusiv recentul proiect Open Virtual Mobility (Erasmus +, Parteneriatul strategic 2017-2020), Rețeaua Open Badge (Erasmus +, Parteneriatul strategic 2014-2017), BeuthBonus și CreditPoints Migrant Academics ca parte a Programului federal german “IQ – Integrare prin calificare”, 2013-2020), Digital Future (Strategii digitale pentru învățământul superior, Stifterverband – Asociația Germană a Fundațiilor pentru Știință, 2015-2017), Wikipedia-Diversitate – , în colaborare cu Wikimedia Germania, care promovează integrarea perspectivei de gen în Wikipedia germană. Insignele deschise (Open Badges) sunt acreditările digitale bazate pe un standard deschis care permite recunoașterea și împărtășirea diferitelor tipuri de competențe și realizări pe web. Furnizorii de învățământ informal utilizează la nivel global insigne deschise pentru a capta învățarea de-a lungul vieții, care poate fi nerecunoscută de către formele tradiționale de acreditare. Această discuție va introduce insignele deschise ca o infrastructură deschisă și digitală; un ecosistem de acreditare digitală deschisă pentru epoca digitală.

Events

ID Event Name Duration Start Date
Workshop Educația deschisă și impactul digitalizării 3 Hours 23/09/2019

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP
ro_RO
en_US ro_RO