Dr.Chiara Zuanni

Dr.Chiara Zuanni

Dr.Chiara Zuanni este este profesor de asistență digitală în domeniul științelor digitale, în cadrul Centrului pentru Modelarea Informațiilor, Centrul Austriac pentru șțiințe digitale, Universitea din Graz. Cercetările ei se concentrează pe practicile digitale în muzee și pe implicarea digitală cu moștenirea culturală.
Este membru al Institutului Getty din Itinerarii Antitce și lider local pentru proiectul Erasmus+ Digiculture.
Este licențiată în clasici și deține un master în Arheologie (Universitatea din Bologna), doctorat în Muzeologie (Universitatea din Manchester); și a ocupat funcții postdoctorale la Universitatea din Liverpool, în cadrul muzeului Victoria and Albert Museum din Londra cât și la Universitatea din Bergamo.

Events

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP