Dan Matei

Dan Matei

Dan Matei, Institutul Național al Patrimoniului, Europeana Romania
Documentarist, autor, (fost) programator profesionist specializat în regăsirea informațiilor. Timp de peste 20 de ani director al fostului CIMEC – Institutul de Memorie Culturală (acum parte a Institutului Național al Patrimoniului). Actualmente bibliograf la Institutul Național al Patrimoniului și reprezentant al României în grupul de experți DCHE [Digital Cultural Heritage and Europeana] al Comisiei Europene. Implicări importante: agregarea de metadate pentru Biblioteca Digitală Europeană (europeana.eu); proiectul E-Cultura – Biblioteca Digitală a Românei. Preocupări majore: modele de date, ontologii, biblioteci digitale.
https://pro.europeana.eu/person/dan-matei

Events

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP