fbpx

Conf. dr. Marian Ilie

Conf. dr. Marian Ilie

Speaker

Marian D. ILIE (licențiat și doctor în științele educației) este conferențiar universitar în cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic (DPPD), director al DPPD  și coordonator al Centrului de Dezvoltare Academică din Universitatea de Vest din Timișoara. Principalele domenii de interes sunt: dezvoltare curriculară, designul instruirii, dovezi empirice în educație și formarea didactică a cadrelor didactice. Are o experiență vastă în organizarea, implementare și evaluarea impactului programelor și activităților de formare a personalului didactic preuniversitar și universitar. De-a lungul timpului a coordonat în calitate de director de proiect sau cercetător principal 10 proiecte/granturi și a publicat studii în reviste internaționale cu vizibilitate ridicată.

 

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP