fbpx

Conf. dr. Irina Macsinga

Conf. dr. Irina Macsinga

Speaker

Irina MACSINGA este conferențiar în cadrul Departamentului de Psihologie al Facultății de Sociologie și Psihologie de la Universitatea de Vest din Timișoara, iar în prezent ocupă funcția de decan al acestei facultăți. Interesele sale profesionale vizează cercetarea fundamentală și aplicativă, cu accent pe psihologia educațională. În perioada 2007-2010, a coordonat aria de cercetare a Centrului de Consiliere Psihologică și Orientare în Carieră al UVT (actualmente CCOC). Este implicată în numeroase proiecte naționale și internaționale cu componentă educațională, autor de cărți și articole cu vizibilitate internațională și membră a European Universities Association.

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP