fbpx

Conf. dr. ing. Florin Pantilimonescu

Conf. dr. ing. Florin Pantilimonescu

Speaker

 Florin Pantilimonescu este conf.dr. ing. la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași unde a dezvoltat cursuri și laboratoare în domeniul Embedded Linux Machine, Internet of Things, Intelligent Car, web activ.

În ultimii 6 ani a lucrat în Infineon (Siemens) în calitate de coordonator al echipelor de dezvoltare a sistemelor de securitate pentru rețele de computere.

Florin Pantilimonescu a fost mentor la echipele de studenți participanți la competițiile NXP Cup Intelligent Racing Car care au câștigat locul I (San Antonio, USA 2012) și locul III (Erlangen , Germany 2018). A antrenat echipele de studenți care au participat la Competiția Microsoft Imagine Cup, secțiunea Embedded Development, care au ocupat locul II la Seoul, Coreea de Sud, 2006. 

Florin Pantilimonescu a fost expert în proiectul European eProf și este inițiatorul și dezvoltatorul  laboratorului  AC++Infineon (http://embedac.ro)  destinat învățământului on line în domeniul Embedded Computer bazat pe tehnologii Infineon (ARM-XMC, Tricore, TPM). Este un adept al mișcării MIT OpenCourseware.

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP