fbpx

Camelia Mingasson

Camelia Mingasson

Camelia Mingasson 

Absolventă, în 1991, a Facultății de Litere din Timișoara. Asistentă de cursuri și profesor de limba franceză la Centrul Cultural Francez, în perioada 1995-1996, apoi asistentă culturală, până în 2002, când alege o experiență în administrația europeană, în cadrul unui parteneriat între Ministerul Dezvoltării și Direcția pentru Amenajarea Teritoriului și Acțiune Regională din Franța. În 2004 obține, la Universitatea Paris 8, Diploma de Studii Superioare Specializate în Management Cultural European, urmată de un an petrecut la agenția de impresariat artistic „Caroline Martin Musique” din Paris, până în 2005, când revine în țară. După ce devine de două ori mamă, în 2009 înființează Asociația Culturală Kratima, cu care organizează, pentru Timișoara, proiecte culturale și editoriale de anvergură – VOX MUNDI, PAȘAPORT CULTURAL, POARTĂ ARTĂ ș.a.

Graduated in 1991 from the Faculty of Letters in Timisoara. Course assistant and French teacher at the French Cultural Center, between 1995-1996, then cultural assistant, until 2002, when she chooses an experience in the European administration, within a partnership between the Ministry of Development and the Directorate for Regional Planning and Regional Action from France. In 2004 she obtained, at the University of Paris 8, the Diploma of Higher Specialized Studies in European Cultural Management, followed by a year spent at the artistic impression agency “Caroline Martin Musique” in Paris, until 2005, when she returned to the country. After becoming a mother twice, in 2009 she founded the Kratima Cultural Association, with which she organizes, for Timișoara, major cultural and e

 

 

Evenimente

ID Numele evenimentului Durată Data de început
Workshop Competențele digitale și Educația deschisă 5 Ore 03/06/2020

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP