fbpx

Assoc. Prof. Mairéad Nic Giolla Mhichíl

Assoc. Prof. Mairéad Nic Giolla Mhichíl

Assoc. Prof. Mairéad Nic Giolla Mhichíl este responsabilul „The Ideas Lab” la Institutul Național de Învățare Digitală, Universitatea Dublin City, Irlanda. În prezent este profesor asociat și cercetător senior, făcând cercetare în domeniul MOOC (Massive Open Online Courses) și implementând Inițiativa Strategică a Universității în acest domeniu. Este o bursieră Fulbright la Universitatea Notre Dame din SUA și lector în Tehnologia informației la Facultatea de Științe Umaniste și Sociale din DCU.
Mairéad a deținut roluri de conducere în cadrul școlii, facultății și universității sale, având funcțiile de decan asociat pentru predare și învățare, președintele de program și președinte la mai multe grupuri de lucru din universitate. Mairéad este implicată într-o serie de proiecte de cercetare europene, atât în calitate de responsabil, cât și ca cercetător. Interesele sale de cercetare sunt interdisciplinare și includ tehnologia în predare și învățare; implementarea politicilor și schimbarea organizațională în învățământul superior.
Mairéad este co-redactor-șef al Jurnalului Internațional de Tehnologie Educațională în Învățământul Superior (ETHE)
https://www.dcu.ie/fiontar/gaeilge/people/mairead-nicgiollamhichil.shtml

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP