fbpx

Assoc.Prof. Hendrik Knoche

Assoc.Prof. Hendrik Knoche

Assoc.Prof. Hendrik Knoche Departamentul de Arhitectură, Design și Tehnologie Media, Universitatea Aalborg, Danemarca

Hendrik Knoche lucrează în interacțiunea om-calculator și experiența utilizatorului atât pe dispozitive desktop cât și pe dispozitive mobile, de mai bine de zece ani, în industrie și mediul academic în diverse domenii: jocuri, rețele sociale mobile, adaptare automată a conținutului și calitate video și estetică percepută. Interesele sale de cercetare includ human-centered design, experiențe mediate și TIC pentru incluziune, reabilitare, educație și dezvoltare, împreună cu metode pentru prototipuri și evaluarea aplicațiilor. Cele mai prezente cercetări sunt dedicate înțelegerii și modelării experiențelor utilizatorilor în timp real. În acest scop, lucrează la interacțiuni adaptabile utilizatorilor bazate pe modele de utilizare și datele utilizatorilor, de ex. interacțiunea și valorile jocului, datele fiziologice și urmărirea ochilor.
https://vbn.aau.dk/en/persons/128079

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP