fbpx

Anthony F. Camilleri

Anthony F. Camilleri

Experiența lui Anthony F. Camilleri se referă la procesele de asigurare a calității și transferul de cunoștințe de cercetare. În cadrul asigurării calității, a oferit instruire cu privire la tehnicile de revizuire de către agenții de asigurare a calității din Europa și a contribuit la orientările UNIQUe și ECBCheck privind asigurarea calității învățării electronice. În ceea ce privește transferul de cunoștințe, el a colaborat cu mai multe asociații pentru a descrie mai bine rezultatele cercetării prin canalele de comunicare, inclusiv prin prezența web îmbunătățită și mai direcționată, o mai bună manipulare a rețelelor de socializare și producerea de publicații finale, inclusiv cele mai recente OERTest și EQUNET. De asemenea, el a dezvoltat o metodologie pentru îmbunătățirea măsurării impactului activităților de diseminare și exploatare în cadrul proiectelor UE. Dl Camilleri a fost anterior angajat în funcția de Quality Services Manager pentru EFQUEL, unde a fost responsabil pentru coordonarea proiectelor legate de OER, inclusiv OERTest și VMPass.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP