fbpx

Ana Duplava

Ana Duplava

Studentă la specializarea Psihologie în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu , Ana a ales să se implice în mișcarea studențească încă din anul I alături de colegii din Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, unde a activat în calitate de coordonator financiar. A devenit pasionată de domeniul educațional și s-a regăsit în principiile ANOSR încă de la primul contact cu federația. Ana a ales reprezentarea studenților la nivel național deoarece crede cu tărie că schimbările sunt posibile și realizabile dacă ne unim în interesele și eforturile de a perpetua schimbări în sistemul educațional actual. Consideră că îmbunătățirea sistemului de învățământ este un punct decisiv în schimbarea societății, respectiv ANOSR reprezintă nu numai un element important pentru reprezentarea intereselor și drepturilor studenților, ci și pentru dezvoltarea țării.

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP