fbpx

Webinar #impreunaonline - Utilizare OERs, MOOCs în Educație

Ce reprezintă resursele educaționale deschise OER și cursurile masive deschise online MOOCs? Cum se pot accesa, utiliza și integra în educația universitară? Sunt întrebări la care acest webinar a găsit răspunsurile, sub sloganul #impreunaonline. Scopul webinarului a fost să se concentreze pe metode integrate în spiritul educației deschise și accesului liber la cunoaștere.

Start

29/04/2020 - 16:00

End

29/04/2020 - 17:00

Address

Online   View map
Ce reprezintă resursele educaționale deschise OER și cursurile masive deschise online MOOCs?
 
Cum se pot accesa, utiliza și integra în educația universitară?

Sunt întrebări la care acest webinar a găsit răspunsurile, sub sloganul #impreunaonline.

În cadrul acestui webinar au fost prezentate exemple practice de utilizare și integrare a OER și MOOCs în învățământul universitar și pre-universitar, cu studii de caz din experiența a trei universități din România.

Webinarul s-a concentrat pe expunerea de metode integrate în spiritul educației deschise și accesului liber la cunoaștere. 

Webinariile își propun să fie cât mai practice, să se concentreze pe provocările cotidiene cărora noi toți trebuie să le facem față și să fie în spiritul educației deschise și accesului liber la cunoaștere. Ele sunt dedicate în special mediului universitar, profesorilor și studenților, dar nu exclud implicarea celor din învățământul pre-universitar.

Webinariile Împreună online sunt organizate în colaborare de IEEE România,  Asociația EDEN și Universitatea Politehnica Timișoara.

Aceste sesiuni săptămânale de o oră de webinar  vor avea loc în fiecare miercuri, de la ora 16:00, începând cu 15 aprilie 2020.

Fiecare webinar va consta dintr-o scurtă prezentare cu 1-3 prezentatori și un moderator, care abordează subiectul webinarului, completată apoi de o sesiune de întrebări și răspunsuri, la care sunteți încurajați să participați, să vă împărtășiți părerile și experiențele și să adresați cele mai presante întrebări.

MORE DETAIL

Email

elearning@upt.ro

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP