fbpx

Webinar #impreunaonline - Studenții români și educația online

În cadrul următorului webinar din seria Împreună Online vor fi prezenți reprezentanții studenților la nivel național din cadrul Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, care vor vorbi despre impactul educației online în rândul studenților, la nivel național.

start

17/06/2020 - 16:00

Sfârșit

17/06/2020 - 17:00

Abordare

Online   Vezi harta

#onlinetogether #impreunaonline

În această perioadă de nesiguranță din cauza COVID-19, în România, la fel ca și în alte țări, funcțiile și activitățile educaționale față în față au fost mutate în online, folosind aplicații, platforme și diverse unelte și metode de lucru pentru educația la distanță.

Mulți dintre noi s-au luptat cu adaptarea la munca și predarea online, în special cei care au învățat întotdeauna într-o clasă tradițională și li s-a solicitat să se regrupeze rapid și să se pregătească pentru o perioadă mai lungă de „distanțare socială” educațională. 

În cadrul acestui webinar din seria Împreună Online au fost prezenți reprezentanții studenților la nivel național din cadrul Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, care au vorbit despre impactul educației online în rândul studenților, la nivel național.

Webinariile își propun să fie cât mai practice, să se concentreze pe provocările cotidiene cărora noi toți trebuie să le facem față și să fie în spiritul educației deschise și accesului liber la cunoaștere. Ele sunt dedicate în special mediului universitar, profesorilor și studenților, dar nu exclud implicarea celor din învățământul pre-universitar.

Webinariile Împreună online sunt organizate în colaborare de IEEE România,  Asociația EDEN și Universitatea Politehnica Timișoara.

Aceste sesiuni săptămânale de o oră de webinar  au avut loc în fiecare miercuri, de la ora 16:00, începând cu 15 aprilie 2020.

Fiecare webinar va consta dintr-o scurtă prezentare cu 1-3 prezentatori și un moderator, care abordează subiectul webinarului, completată apoi de o sesiune de întrebări și răspunsuri, la care sunteți încurajați să participați, să vă împărtășiți părerile și experiențele și să adresați cele mai presante întrebări.

MAI MULTE DETALII

E-mail

elearning@upt.ro

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP