fbpx

Webinar #impreunaonline - Utilizare OERs, MOOCs în Educație

Ce reprezintă resursele educaționale deschise OER și cursurile masive deschise online MOOCs? Cum se pot accesa, utiliza și integra în educația universitară? Sunt întrebări la care acest webinar a găsit răspunsurile, sub sloganul #impreunaonline. Scopul webinarului a fost să se concentreze pe metode integrate în spiritul educației deschise și accesului liber la cunoaștere.

Start

29/04/2020 - 16:00

End

29/04/2020 - 17:00

Address

Online   View map
What are the open educational resources OER and the Massive Open Online Courses (MOOCs)?
 
How can you access, use and integrate them into higher education?

These are the questions that this webinar found the answers to, under the slogan #onlinetogether.

În cadrul acestui webinar au fost prezentate exemple practice de utilizare și integrare a OER and MOOCs în învățământul universitar și pre-universitar, cu studii de caz din experiența a trei universități din România.

Webinarul s-a concentrat pe expunerea de metode integrate în spiritul educației deschise și accesului liber la cunoaștere. 

The webinars aim to be as practical as possible, to focus on the daily challenges that all of us must face and be in the spirit of open education and free access to knowledge. They are dedicated in particular to the higher education environment, to teachers and students, but do not exclude the involvement of those in secondary education.

Online Together webinars are organized in collaboration with IEEE Romania, the EDEN Association and the Politehnica University of Timișoara.

These weekly one-hour webinar sessions will be held every Wednesday, from 4pm, starting April 15, 2020.

Each webinar will consist of a short presentation with 1-3 presenters and a moderator, who will address the topic of the webinar, which will then be followed by a session of questions and answers, in which you are encouraged to participate, share your views and experiences and address those most pressing questions.

MORE DETAIL

Email

elearning@upt.ro

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP